Heb je extra ICT capaciteit nodig?

Groei met talent!

Lees snel verder

Laat je organisatie vandaag groeien met het talent van de toekomst.

  • Talenten die bijdragen aan groei
  • Top 5% studenten uit de Randstad
  • Developers, Support en Consultancy
  • Betrouwbaar en leveren kwaliteit
  • Inclusief opleidingskosten en actieve begeleiding
  • Altijd een realistische businesscase
  • Geen hoge W&S kosten

Je wilt groeien

Je wilt groeien als organisatie maar komt handen te kort. Senior Developers lopen over, werk blijft liggen en zelf is het lastig om geschikt personeel te vinden... of je wilt er niet direct aan vast zitten met hoge Werving & Selectie kosten. Daar helpen wij je graag bij! Samen met jou bekijken we de situatie en nemen wij zorg uit handen. Zodat jij je kan focussen op wat belangrijk is, groeien! Door de top talenten uit de Randstad een kans te geven binnen je organisatie, wordt werk uit handen genomen, op flexibele basis.

Positieve Businesscase

Wij denken altijd met je mee zodat er onderaan de streep een realistische businesscase is. Alleen dan is een samenwerking succesvol. Vertel ons wat je zoekt en wij helpen je verder. Genefitters zijn te herkennen aan het ICT gen, zij kunnen écht iets, zijn communicatief vaardig, leergierig en gaan graag duurzaam voor je aan de slag. Geen dure arbeidskrachten en alle talenten komen uit Regio Randstad.

Vinden & Binden

Genefits doet het anders. Studenten krijgen bij ons een studiebeurs. Dat betekent dat we alleen talentvolle, gemotiveerde studenten helpen. Een studiebeurs houdt in dat wij deze talenten actief begeleiden, er ruimte is voor extra scholing en vakopleidingen en wij hen graag een kans bieden bij jouw organisatie om hun talent verder te ontplooien. Wij gaan graag het gesprek met je aan. Ben jij als organisatie interessant genoeg, dan hebben wij in diverse disciplines Talenten beschikbaar. Van Developers tot support medewerkers, alle talenten hebben het ICT Gen in zich.

Waar kun jij extra capaciteit voor gebruiken?

Zoek je een ander Talent? Dan gaan we graag vrijblijvend voor je opzoek.

Studiebeurs Blockchain Development

C#.NET Developers

Helpen je organisatie doordat zij in staat zijn software te ontwikkelen, te ondersteunen bij programmeerwerkzaamheden of het testen en implementeren van nieuwe toepassingen. Niveau: HBO - WO

C#.NET Developers
Studiebeurs Software Development

PHP Developers

Gaan aan de slag met web development of als applicatie ontwikkelaar met diverse Frameworks. Zij werken flexibel, nauwkeurig en hebben een integere werkhouding.
Niveau: HBO - WO

PHP Developers
Studiebeurs ICT Management

Front-end Developers

Gaan aan de slag met WordPress, PHP, JavaScript en HTML/CSS. Ook UX en Design vraagstukken pakken zij aan en bouwen mee aan producten waar je trots op kan zijn.
Niveau: HBO - WO

Front-end Developers
Studiebeurs Digital Development

ICT Medewerkers

Hebben echt affiniteit met ICT en werken goed samen met programmeurs, product owners en consultants. Pakken graag uitvoerend werk op en denken mee bij optimalisaties.
Niveau: HBO - WO

ICT Medewerkers
Studiebeurs Digital Marketing

Support Medewerkers

Voor veel aspecten inzetbaar binnen je organisatie, fysiek of telefonisch; ondersteuning van IT diensten, hulp bij installatie, configuratie en reparatie van gebruikerssoftware en hardware.
Niveau: HBO - WO

Support Medewerkers
Studiebeurs ICT Security

Back-end Developers

Passen goed in het web/app-ontwikkelingsteam. Zij hebben ervaring met diverse programmeertalen, frameworks en technologieën. Ieder zijn eigen specialisme.
Niveau: HBO - WO

Back-end Developers

LAAT GEEN OMZET LIGGEN

Onze talenten gaan graag voor je aan de slag. Binnenkort een bak koffie? Laat hiernaast je gegevens achter. Wij denken graag met je mee zodat we er samen een realistische businesscase van maken.

 

Flexibel

Talenten van Genefits gaan graag bij je aan de slag. Vanaf 10 uur per week staat er een talent voor je klaar. Wil je liever die vacature van 40 uur p/w vullen? Een team van developers is zo up en running om je te helpen.

Talenten

We hebben talenten met verschillende kwaliteiten. Ieder talent wordt face2face gescreend en geselecteerd. Standaard softskills zijn, leergierigheid, pro-actief, communicatief vaardig. Allemaal studerend of wonend in de Randstad.

Binden

Je bindt de nieuwe generatie al vroeg aan je organisatie, namelijk tijdens hun studie. Ga voor een duurzame relatie zodat talenten ook na hun studie bij je aan de slag willen.

Voordelig

Je betaalt bij ons een all-in prijs, dat betekent dat wij alle administratie uit handen nemen, zorgen voor extra opleiding en/of scholing en dat voor een tarief die het ook voor jou realistisch maakt.

Genefits ook voor jouw organisatie!

Het Talent van morgen, vandaag van waarde

Europalaan 500
De Stadstuin 0-W5
3526 KS Utrecht

info@genefits.nl
030 - 207 22 72

Elwin Klerkx
Talent Manager Geld, Groei & Geluk
Menno Nieuwenhuyze
Founder Genefits
Onze website gebruikt cookies om te zorgen dat jij een goede online ervaring hebt. OK, cool!