Over Ons

Wie zitten er achter Genefits

Genefits is geboren uit de gedachte van Menno Nieuwenhuyze en Elwin Klerkx om studenten alles uit zijn of haar studententijd te laten halen. De wereld zit vol veranderingen die impact hebben op jou als student. Met Genefits willen we dat jij als student kan profiteren van Geld, Groei & Geluk en dat doen wij door de volgende punten aan te pakken.

1. Aansluiting Generatie Z tot de arbeidsmarkt

Wat wij zien is dat organisaties steeds meer vragen van studenten nadat zij zijn afgestudeerd. Soms is dit te veel en sluit de vraag niet aan bij het aanbod. Wij willen jou als student ondersteunen tijdens je studie met een praktijkgerichte bijbaan en daarbij krijg je persoonlijke coaching. Zodat jij stapjes vooruit zet en steeds meer aansluiting vindt tot de arbeidsmarkt

2. Huidige leenstelsel in relatie tot studieschulden

Wij zijn van mening dat als je wilt studeren, je ook moet kunnen studeren, zonder daarvoor een studieschuld te moeten opbouwen. We zien dat het huidige leenstelsel niet goed werkt, studieschulden steeds hoger worden en de gevolgen van dien… Daarom betalen wij altijd je collegegeld.

3. Opkomst deeltijdopleidingen en studentenleven op nummer 1

Steeds meer organisaties bieden deeltijdopleidingen aan waardoor jij als student wordt weggekaapt uit je studentenleven. Het is belangrijk dat jij als student ook student moet kunnen zijn. Het leven dat daarbij hoort, maar ook fouten kunnen en durven maken. Via ons bepaal je dus zelf hoe veel je werkt en staat je huidige opleiding en studentenleven op nummer 1.

4. Tekort aan hoogopgeleid personeel

De economie groeit en veel bedrijven groeien mee. Het tekort aan hoogopgeleid personeel is een feit. Door jou als gemotiveerde student nét dat extra stukje begeleiding te geven kunnen we jou een toffe bijbaan bieden bij interessante organisaties die aansluiten bij jou wensen en opleiding.Onze persoonlijke Motivatie

Menno Nieuwenhuyze

“Je studententijd is een belangrijke periode en bepaald voor een groot deel ‘wie’ je uiteindelijk gaat worden”

Waarom ik graag bouw aan het platform dat zich richt op Geld, Groei en Geluk voor studenten? Ik ben van mening dat je als student ook echt student moet zijn. Dus genieten van het leven en de grenzen opzoeken.

Na het afronden van mijn opleiding ben ik de eerste 5 jaar als Account Manager bij een tweetal ICT bedrijven gaan werken.

Na een deze periode kroop het ondernemersbloed waar het niet gaan kon en ben ik begin 2010 gestart met mijn eerste eigen onderneming, Digital Profit. Begonnen met het maken van de website van ‘bakker op de hoek’ en uiteindelijk prachtige projecten voor TMG, de Staatsloterij en Essent mogen realiseren.

Na 5 jaar ondernemen krijg ik de kans om mezelf in te kopen bij een mooie grote sales club, Improvers. Onder aanvoering van Michel Scheidt (oprichter) heb ik mede aan het roer gestaan van een prachtig avontuur.

Uiteindelijk is het bedrijf overgenomen en besloot ik om begin 2018 uit te stappen en een korte sabbatical te nemen. Even resetten, aandacht aan mijn gezin met drie mooie kids en de andere belangrijke zaken in het leven.

Na enkele maanden rust begon het weer te kriebelen. Wilde ik graag weer een mooi bedrijf bouwen. Dit keer niet op commerciële doelen gefocust, maar een avontuur waarmee we de wereld een stukje beter willen maken.

Ik heb het vertrouwen dat Genefits de wereld om ons heen een beetje beter zal maken. Zowel voor de vele bedrijven die wij mogen helpen, als ook de studenten die wij in het heden en op de lange termijn echt iets moois gaan geven!

Het lijkt me tof om samen met jou samen te werken. Als we met Genefits ergens raakvlakken hebben, dan kom ik graag in contact met je om een kop goede koffie te drinken.

Elwin Klerkx

“Samen bouwen we aan de fundering van je carrière.”

Waarom ik graag bouw aan het platform dat zich richt op Geld, Groei en Geluk voor studenten? Genieten van het leven en de leuke dingen die daarbij horen. Ik ben van mening dat je als student ook student moet kunnen zijn. Zelf heb ik veel uit mijn studententijd gehaald dus ik weet hoe belangrijk dit voor je is.

Na mijn opleiding wist ik nog niet precies wat ik wilde gaan doen. Door aan de slag te gaan bij verschillende organisaties ben ik er achter gekomen wat wél en niet bij mij past. Het lijkt me tof om samen met jou aan de slag te gaan om dit voor jou uit te zoeken. Door te kiezen voor een bijbaan die past bij je opleiding leer je veel vanuit de praktijk waardoor je na je opleiding al een stapje voor hebt op je medestudenten.

Ik help je graag bij het vinden van een passende bijbaan die volledig aansluit bij jouw wensen. Daarnaast stellen we samen een ontwikkelplan op om jou naar het volgende level te brengen.

Heb je een vraag of twijfel je nog over Genefits? Neem dan vooral contact met me op en ik leg het je graag verder uit.


Je kan ons hier vinden

Europalaan 500
De Stadstuin 0-W5
3526 KD Utrecht

info@genefits.nl
030 – 207 22 72

Heb je vragen
Of wil je graag meer weten over ons en waarom wij Genefits zijn gestart. Neem gerust contact met ons op.

Ben jij geïnteresseerd in een Studiebeurs? Lees hier meer over de verschillende teams en meld je aan.

Europalaan 500
De Stadstuin 0-W5
3526 KS Utrecht

info@genefits.nl
030 - 207 22 72

Elwin Klerkx
Talent Manager Geld, Groei & Geluk
Menno Nieuwenhuyze
Founder Genefits
Onze website gebruikt cookies om te zorgen dat jij een goede online ervaring hebt. OK, cool!