Veelgestelde vragen...

..Over Genefits

>Voor wie is Genefits?

Genefits is er voor getalenteerde en gemotiveerde studenten. Zoek jij een leuke, flexibele bijbaan, schrijf je dan in.

>Wat krijg ik via Genefits

Heb jij een bijbaan via Genefits dan krijg je:
- Een bovengemiddeld uurloon
- Je collegegeld wordt betaald
- Je hebt een bedrag om vrij te besteden aan bijvoorbeeld het volgen van een cursus.
- Flexibele, leuke maar vooral leerzame bijbaan

Verder profiteer je ook van onder andere:
- Toffe events en trips
- Persoonlijke coaching om meer uit jezelf te halen
- Een groot en gezellig netwerk

>Hoeveel ga ik verdienen?

Afhankelijk van je leeftijd krijg je een basis uurloon. Wij geloven erin dat je enorm gaat groeien en daarom hebben wij een structuur dat je stijgt in loon. Je eerste groei stapjes en dat zie je gelijk terug in de portemonnee.

>Hoeveel uur kan ik werken?

Je bepaald zelf hoeveel uur jij wekelijks kan werken, op flexibele werktijden. Dit stem je af met het bedrijf waar je gaat werken. Wij verwachten dat je gemiddeld 14 uur per week beschikbaar bent. Soms kan dit meer zijn (vakantieperiode), soms wat minder (tentamenperiode).

>Hoe kan ik Genefits combineren met mijn stage?

Wij zorgen ervoor dat jij een stageplaats krijgt die volledig aansluit bij jouw wensen en eisen vanuit school. Jij kan hierdoor je school goed afronden en toch profiteren van de Genefits voordelen.

...Over (afstudeer)stages

>Kan ik via jullie stage lopen?

Samen met jou gaan we op zoek naar een geschikte stageplaats. Dit kan een meeloopstage zijn, maar ook een afstudeerstage.

>Wat is mijn stagevergoeding?

Naast dat wij je studiekosten betalen krijg je een goede stage vergoeding. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring wordt deze vergoeding bepaald.

>Bij welke bedrijven kan ik stage lopen?

We zorgen er voor dat jij kan stage lopen bij een bedrijf dat bij jou past en in de regio is. Wij stellen je voor aan een aantal bedrijven waaruit jij kan kiezen.

...Over wanneer ik aan de slag kan

>Waarom bestaat Genefits?

Genefits is geboren uit de gedachte van Menno Nieuwenhuyze en Elwin Klerkx om studenten alles uit zijn of haar studententijd te laten halen. De wereld zit vol veranderingen die impact hebben op jou als student. Met Genefits willen we dat jij als student kan profiteren van Geld, Groei & Geluk. Meer hierover kun je hier lezen.

>Het klinkt wel heel goed allemaal, hoe werkt het precies?

Wij doen het anders dan je misschien gewend bent bij je huidige bijbaan. Daarom leggen we graag uit hoe het bij ons werkt. Genefits zoekt voor jou een flexibele bijbaan. Voor de uren die jij werkt bij een toffe organisatie krijgt Genefits een vergoeding. De vergoeding wordt opgesplitst in een aantal potjes: Geld, Groei en Geluk.

Geld.
Hier wordt je collegegeld en salaris van betaald

Groei
Hier worden cursussen en vakopleidingen van betaald, jij kiest zelf of je extra verdieping wilt naast je opleiding.

Geluk
Hier worden toffe events en trips van betaald. Jij kunt helpen om deze te organiseren. Samen bouwen we aan een community met studiegenoten waarmee jij plezier hebt en een avontuur beleefd.

>Wat houdt de kennismaking in?

Als jij je hebt ingeschreven spreken we graag persoonlijk met je af. We leren elkaar vervolgens kennen en bepalen waar je interesses liggen. Daarna gaan we op zoek naar een passende bijbaan.

>Waar is jullie kantoor?

Ons kantoor kun je vinden in de Stadstuin, Europalaan 500, De Stadstuin 0-W5, 3526 KS Utrecht. Kom je langs voor een bak koffie/thee?

>Ik heb nog een andere (bij)baan kan ik mij alvast inschrijven?

Heb je nu nog een andere (bij)baan maar wil je graag de flexibele bijbaan via Genefits waarbij je studiekosten worden betaald? Schrijf je dan alvast in. Wij nemen vervolgens contact met je op en bekijken wanneer het jou uit komt om flexibel aan de slag te gaan.

...Over de flexibele bijbaan

>Bij welke bedrijven ga ik flexibel werken?

Samen met jou kiezen we een geschikt bedrijf waar jij op flexibele tijden kan werken. Omdat wij het belangrijk vinden dat je groeit willen we samen met jou kijken welk bedrijf bij jou past. Werk je bijvoorbeeld liever bij een groot bedrijf, of klein bedrijf. Samen bepalen we dit en zorgen we dat er een match is.

>Kan ik ook bij meerdere bedrijven werken?

Je gaat aan de slag voor één organisatie. Wel zien de toegevoegde waarde van het werken bij meerdere bedrijven, zo leer je van verschillende omgevingen. In overleg kunnen we dus altijd kijken wat goed bij jou past.

>In welke regio bevinden de bedrijven zich?

De bedrijven bevinden zich altijd in een regio die jou uit komt. Wil je liever je werk dicht bij school hebben, dan gaan we daar naar op zoek. Wil je liever dat het bedrijf dicht bij je huis is, dan zorgen we daar voor.

Europalaan 500
De Stadstuin 0-W5
3526 KS Utrecht

info@genefits.nl
030 - 207 22 72

Elwin Klerkx
Talent Manager Geld, Groei & Geluk
Menno Nieuwenhuyze
Founder Genefits
Onze website gebruikt cookies om te zorgen dat jij een goede online ervaring hebt. OK, cool!